Jawo kluski Śląskie z mięsem – obiad dla zabieganych

Jawo kluski Śląskie z mięsem – obiad dla zabieganych

Smak klusek śląskich z mięsem Jawo kojarzy się z domową, aromatyczną kuchnią. Każda z ziemniaczanych kul nadziana jest doskonale doprawionym, wołowo-wieprzowym mięsem najwyższej jakości. Poza niezwykłymi walorami smakowymi, kluski mają tę zaletę, że dzięki dużej ilości farszu są niezwykle sycące i zaspokoją głód nawet największych głodomorów. Podane z podsmażoną cebulką smakują pysznie, a dodany do nich bukiet surówek uzupełni potrawę o niezbędne witaminy, czyniąc z niej pełne i błyskawiczne drugie danie. Produkt nie zawiera glutenu.

Aby przygotować Kluski śląskie z mięsem Jawo, wystarczy wrzucić je do wrzącej wody i od momentu wypłynięcia gotować ok. 9-10 minut.

Produkt znaleźć można w dobrych sklepach spożywczych i supermarketach, rozpoznamy go z łatwością po kolorowym, rodzinnym opakowaniu, oraz atrakcyjnej cenie.

Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena: ok. 6,25 zł

 

Komentarze