Zwariowana kuchnia Ameryki z Travel Channel

Zwariowana kuchnia Ameryki z Travel Channel

Czy nie jesteś ciekawy jaka tak naprawdę jest kuchnia amerykańska? Na pewno nie poznasz jej w fast foodach. Poznając danie warto zobaczyć miejsce z którego się wywodzi. Poznaj nowe smaki odwiedzając nowe miejsca takie jak Nashiville, San Diego, Baltimore. Nudno? Zatem przygotuj danie w furgonetce! Nie hot-doga ale paszteciki, rybę, chińszczyznę, czy danie meksykańskie. Więcej? Zatem może aligator z rusztu w stylu Cajun, pieczone gołębie, jagnięce móżdżki i do tego kurza krew pita z kieliszków! Dziwne potrawy można spotkać tylko w Ameryce. Zajrzyj do wielkiego gara i zobacz jakie nowoczesne skrywa dnia. Przygotuj się na nowe smaki, które odkryjesz oglądając Travel Channel!

Oglądajcie:

„Uczta Eden”

·          Nashville, 8 czerwca, godz.: 11:00

·          San Diego, 15 czerwca, godz.: 11:00

·          Charlotte, 22 czerwca, godz.: 11:00

·          Baltimore, 29 czerwca, godz.: 11:00

 „Bufet na kółkach”

·          Paszteciki, 7 czerwca, godz.: 12:00

·          Ryba z frytkami, 7 czerwca, godz.: 12:30

·          Frytki w Matakana, 14 czerwca, godz.: 12.00

·          Śniadanie w Puhoi, 14 czerwca, godz.: 12.30

·          Chińszczyzna, 21 czerwca, godz.: 12:00

·          Meksykańskie dania w Zoo, 21 czerwca, godz.: 12:30

 „Dziwne potrawy Ameryki”

·          Floryda i jej inne oblicze, 4 czerwca, godz.: 17:00

·          Los Angeles, 4 czerwca, godz.: 18:00

·          Boston, 11 czerwca, godz.: 17:00

·          Seattle, 11 czerwca, godz.: 18:00

·          Austin, 18 czerwca, godz.: 17:00

·          Nowy Meksyk, 18 czerwca, godz.: 18:00

·          Szlakiem bluesa, 25 czerwca, godz.: 17:00

·          Las Vegas, 25 czerwca, godz.: 18:00

 

Więcej na stronie www.travelchanneltv.pl

 

Dodatkowych informacji udziela:

Agnieszka Wójcik
Managing Director - Shi Communication
agnieszka@shicommunication.pl
+48 22 636 90 49